Nieuwsbrief Elckerlyc Montessorischool

Jaargang 45 - nummer 9
31 oktober 2016
Agenda:
week van 31 okt: tienminutengesprekken
5 december: Sinterklaas
22 december: kerstdiner
23 december: kerstvakantie begint om 11.45 uur 

Update App

Binnenkort verschijnt de eerste update van onze app; verschillende bugs worden hiermee opgelost, ook wordt het gebruiksgemak -op basis van uw terugkoppeling- verbeterd.

Vernieuwde website

Sinds enkele dagen is onze vernieuwde website 'live'! Het nieuwe ontwerp maakt de site beter bruikbaar op mobiele apparaten. U zult bovendien merken dat onder andere de foto-pagina niet meer oproepbaar is; dit is het gevolg van strikte regelgeving binnen de 'Wet Datalekken'. Foto's van schoolse gebeurtenissen kunt u voortaan zien via de app, deze nieuwsbrief of middels een directe link via de mail. De website wordt steeds meer het 'uithangbord' van de school en de app steeds meer het kanaal voor de actuele zaken. We zijn benieuwd naar uw mening!

Promo

Voor de zomervakantie is het u misschien opgevallen dat er enkele dagen een cameraploegje heeft rondgelopen op school. Ze maakte een leuke 'Promo' voor Elckerlyc, u kunt die via de nieuwe website bekijken of hier.

Diwali

In het afgelopen weekend werd wereldwijd het vrolijke Diwali gevierd. Op Elckerlyc gaat zoiets niet ongemerkt voorbij: op de woensdag voorafgaand waren er allerlei activiteiten én uitleg over dit mooie feest.

IJslands bezoek

Elckerlyc mag zich regelmatig verheugen in buitenlandse belangstelling. Nog niet zo heel erg lang geleden kwam een Japanse delegatie de kunst afkijken; voor het weekend was het echter een IJslands leerkrachtenduo dat heel nieuwsgierig was naar onze manier van lesgeven!

Buon Appetito...!Madelief uit de bovenbouw hield haar spreekbeurt over lasagne en als verrassing kwam haar vader voor iedereen versgemaakte lasagne brengen (inclusief vegetarische- en halal)...!