Nieuwsbrief Elckerlyc Montessorischool

Jaargang 44 - nummer 35
27 juni 2016

In dit nummer:
1. Foto's zomerfeest
2. Midzomerloop
3. Afscheidsmusical
4. Hovenier
5. Barbies


Agenda:
28 juni: Musical schoolverlaters International School
30 juni: Musical schoolverlaters montessorischool.
8 juli: de zomervakantie start om 11:45 uur.

Midzomerloop

...Wie afgelopen donderdag het Leiderdorps Weekblad goed heeft gelezen kwam een heleboel sportieve Elckerlycers tegen!

Afscheidsmusical

Donderdagavond treden de achtstegroepers op voor hun familie en vrienden; 's middags is de zaal gevuld met hun schoolgenoten. Alle kinderen -met uitzondering van de kinderen in groep één- wandelen tussen de middag naar het Visser 't Hooftcollege waar de voorstelling zich af zal spelen. Maakt uw kind gebruik van de BSO of haalt u het zelf af? Om 14.45 uur is de voorstelling afgelopen. De kinderen die dan niét door de BSO (of hun ouders) worden afgehaald wandelen met de eigen leerkracht mee terug naar school. We verwachten dat ze daar ongeveer om 15.00 uur arriveren. Vanzelfsprekend kunnen de eerstegroepers gewoon om 14.45 uur op school worden opgehaald.

Hovenierswerk

We zijn blij dat we een langdurig samenwerkingscontract hebben kunnen aangaan met de DSW voor hovenierswerkzaamheden op- en rond ons schoolplein. Niet alleen creëren we zo samen een nuttige en zinvolle dagbesteding; ook ons schoolplein wordt er mooier en veiliger door!

...als het tussen de middag hard regent blijven we lekker binnen om te spelen. De Barbies zijn dan altijd populair, en niet alleen bij de meisjes. Ken en Barbie zijn hier 'niet meer helemaal aangekleed' en eh... 'ze dansen...!'