Nieuwsbrief Elckerlyc Montessorischool

Jaargang 44 - nummer 30
20 mei 2016

In dit nummer:
1. Een nieuw record!
2. Voetbalverslag
3. Bril gevonden
4. Wandel4daagse
5. Schoolbieb
6. Juffendag

Agenda:

30 mei: schoolreisje OB en MB
30 mei: aanvang toetsweek
6, 7, 8, 9 juni: wandelvierdaagse
24 juni: zomerfeest
28 juni: Musical schoolverlaters International School
30 juni: Musical schoolverlaters montessorischool.

...nieuw Record!

Hoeveel keer kan jij achter elkaar touwtje springen? Ik 272 keer zonder te stoppen!! Ik was zo rood als een tomaat en had het stikheet. Wie gaat mijn record verbeteren? Groetjes van de Recordhouder, Nicolay Sloos.

Veel extra sport

Hierboven zie je foto's van een aantal verschillende extra sportactiviteiten waar de kinderen zich in de afgelopen weken voor in konden schrijven. Er werd gekorfbald, er was een beachvolleybalclinic en op het schoolplein konden -vanwege groot succes- de Gauswheels nog een keer worden bereden!

Bril gevonden

Een buurtbewoner vond deze bril en leverde 'm op school af. Is het de jouwe dan is hij dus terecht!

Wandel4daagse

De wandel4daagse is dit jaar op 6, 7, 8 en 9 juni. Om die reden zal de school de toetsweek een week naar voren halen. Vanaf 30 mei zullen de kinderen nu dus getoetst worden. (Verleden jaar viel de toetsweek samen met de week van de wandelvierdaagse en een aantal van u heeft ons toen gevraagd daar in het vervolg rekening mee te houden).

Schoolbieb zoekt...

In het komend schooljaar heeft de school twee nieuwe bibliothecaresses of bibliothecarissen nodig op de maandag en/of de vrijdagochtend. De huidige kunnen hun zeer gewaardeerde (en heel gezellige) vrijwilligerswerk niet langer voortzetten omdat hun kind van school gaat! Wilt meer weten, schiet u me dan gerust even aan of stuur me een mailtje. Danielle Janssen, daniellemwfa@gmail.com

Juffendag

Vandaag zijn door een enorm toeval alle juffen van de middenbouw jarig, hiernaast zie je juf Ilse en juf Hannadea van middenbouw 1. De klassenouders hadden samen met de kinderen de klassen versierd, een cadeau geregeld en geholpen bij de organisatie. Iedereen heeft zich enorm vermaakt!

(De enige die vandaag écht verjaarde was juf Lisa, hier rechts op de foto. Van Harte Gefeliciteerd Lisa!)