Nieuwsbrief Elckerlyc Montessorischool

Jaargang 45 - nummer 4
19 september 2016

Agenda:
17 t/m 24 oktober : Herfstvakantie
24 oktober: Nederlandse afdeling gesloten/ studiedag personeel. 

Bewaarde land

Afgelopen donderdag bezochten alle vijfdegroepers het Bewaarde Land. Ze gaan nog een aantal keren terug om een mooi en mysterieus avontuur te beleven in de duinen achter Wassenaar... Wilt u meer weten? Vraag ze er maar eens naar...!

Terug van Het Woldhuis

Afgelopen vrijdagmiddag kwamen de kinderen van de bovenbouw van de internationale afdeling terug van hun kamp in Apeldoorn. Ze beleefden er een paar prachtige dagen in de natuur terwijl ze mochten logeren in het schitterend gelegen 'Woldhuis', voormalig buitenverblijf van de adellijke familie Tutijn-Wolthenius. 

Op weg naar Ameland

Op maandag 19 september vertrokken de kinderen van de bovenbouw van de Nederlandse afdeling voor hun kamp naar Ameland. Ook zij gaan daar een paar prachtige dagen beleven!

Home
Contact
Aanmelden

Kunstroute Leiden

Op 24- en 25 september wordt in Leiden weer de kunstroute georganiseerd (tussen 1200 en 1800 uur). Er is allerlei prachtigs te zien, waaronder het werk van juf Saskia Vos bij Galerie De Rode Cirkel (Doezastraat 26). Meer info vindt u hier.

studiedag: school dicht

Op maandag 26 september is de Nederlandse afdeling van de school gesloten. Alle montessorileerkrachten in de de regio ontmoeten elkaar die dag op de Haagse Hogeschool voor hun vijfjaarlijks congres. Ze worden op de hoogte gebracht van de laatste inzichten én er is de mogelijkheid om uitgebreid te netwerken. Samen zorgen ze ervoor dat het onderwijs aan uw kind up-to-date blijft en van zo hoog mogelijke kwaliteit. 

....Tot donderdag...!